Claudiu Niculescu va fi şi antrenor secund la "U" Cluj

Finanţatorul clubului Universitatea Cluj, Florian Walter, a declarat, sâmbătă, la Sport.ro, că atacantul Claudiu Niculescu, care a marcat două goluri în meciul cu Dinamo, din etapa a VI-a a Ligii I, va fi şi antrenor secund al echipei în acest sezon.

48 afișări
Imaginea articolului Claudiu Niculescu va fi şi antrenor secund la "U" Cluj

Claudiu Niculescu va fi şi antrenor secund la "U" Cluj (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

"Claudiu Niculescu este un caracter deosebit, va fi secundul lui Marian Pană. Va rămâne şi jucător. Eu am discutat acum o lună despre viitorul lui, i-a surâs ideea, iar Marian Pană a acceptat", a spus Florian Walter la Sport.ro.

Claudiu Niculescu a marcat două goluri, vineri seară, în meciul câştigat de Universitatea Cluj cu scorul de 4-3, în faţa formaţiei Dinamo, în etapa a VI-a a Ligii I.

Atacantul Claudiu Niculescu, care a evoluat în sezonul trecut la Dinamo, s-a transferat în această vară la formaţia nou-promovată în Liga I, Universitatea Cluj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici