Clubul AS Roma, vândut consorţiului condus de DiBenedetto

Clubul de fotbal AS Roma, la care este legitimat Bogdan Lobonţ, a fost vândut consorţiului condus de omul de afaceri italo-american Thomas DiBenedetto, a anunţat noul proprietar al grupării, la Boston.

50 afișări
Imaginea articolului Clubul AS Roma, vândut consorţiului condus de DiBenedetto

Clubul AS Roma, vândut consorţiului condus de DiBenedetto (Imagine: Shutterstock)

"Afacerea s-a realizat", a spus Thomas DiBenedetto într-o conferinţă de presă susţinută după semnarea contractului.

Potrivit cotidianului Gazzetta dello Sport, cu 50 de milioane de euro noii acţionari au cumpărat de la familia Sensi firma Roma2000, care deţine 67 la sută din clubul de fotbal. DiBenedetto LLC deţine acum 60 la sută, iar banca UniCredit, care a organizat vânzarea clubului, 40 la sută.

DiBenedetto şi Unicredit intenţionează să contribuie fiecare cu 50 de milioane de euro la mărirea capitalului.

Contractul mai trebuie să fie validat de Antitrust şi Consob, AS Roma fiind unul din cele trei cluburi italiene cotate la Bursă, alături de Lazio Roma şi Juventus Torino.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici