Clubul Cagliari a fost vândut unor investitori americani

Proprietarul grupării Cagliari, Massimo Cellino, a confirmat, miercuri, vânzarea majorităţii acţiunilor unui grup de investitori americani, condus de Luc Silvestrone.

50 afișări
Imaginea articolului Clubul Cagliari a fost vândut unor investitori americani

Clubul Cagliari a fost vândut unor investitori americani (Imagine: Shutterstock)

Luc Silvestrone era în competiţie cu magnatul minelor Tommaso Giulini pentru a prelua controlul clubului sard.

Cellino, devenit proprietar la Leeds United la începutul lunii aprilie, a confirmat că acest grup condus de Silvestrone va prelua controlul clubului Cagliari. "Am ajuns la un acord şi vom redacta o scrisoare de intenţie care autorizează intrarea lor în club", a afirmat Celllino.

Suma tranzacţiei nu a fost dezvăluită, dar, conform presei italiene, Celllino ar fi încasat circa 80 de milioane de euro pentru clubul pe care îl deţinea din 1992.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici