Clubul care l-a format pe Pele, retrogradat pentru prima oară în istorie

Santos, clubul care l-a format ca jucător pe celebrul Pele, a retrogradat pentru prima dată în istoria sa de 111 ani. Alături de Sao Paulo şi Flamengo, Santos a fost clubul care până acum nu a retrogradat vreodată din prima ligă braziliană.

118 afișări
Imaginea articolului Clubul care l-a format pe Pele, retrogradat pentru prima oară în istorie

Clubul care l-a format pe Pele, retrogradat pentru prima oară în istorie

Santos, clubul la care celebrul Pele şi-a început cariera, a retrogradat pentru prima dată în istoria sa de 111 ani, în urma unei înfrângeri, miercuri, 1-2, pe teren propriu în faţa echipei Fortaleza, în ultima etapă din prima ligă de fotbal din Brazilia, notează Reuters.

Alături de Sao Paulo şi Flamengo, Santos a fost clubul care până acum nu a retrogradat vreodată din prima ligă braziliană, dar o serie de cinci meciuri fără victorie a făcut ca echipa să coboare pe locul 17 în clasament, cu 43 de puncte.

Santos părea să se salveze chiar şi când a fost egalată, 1-1, cu Fortaleza, în repriza secundă. A urmat însă un gol în prelungiri al adversarilor, care a trimis tripla campioană din Copa Libertadores la retrogradare.

Pe lângă Pele, clubul Santos a mai produs jucători precum fostul atacant al AC Milan Robinho, cel mai bun marcator al Braziliei, Neymar, şi atacantul lui Real Madrid, Rodrygo.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
pele,
santos,
fotbal

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici