Clubul FSV Mainz le urează "Bun venit" în limba română celor de la Gaz Metan Mediaş

Site-ul oficial al clubului FSV Mainz 05 le urează "Bun venit" în limba română celor de la Gaz Metan Mediaş, viitoarea adversară a formaţiei germane în turul trei preliminar al Ligii Europa.

297 afișări
Imaginea articolului Clubul FSV Mainz le urează "Bun venit" în limba română celor de la Gaz Metan Mediaş

Clubul FSV Mainz le urează "Bun venit" în limba română celor de la Gaz Metan Mediaş (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sub titlul "Bun venit! Gaz Metan Mediaş vine la Mainz", site-ul oficial precizează: "Joia viitoare îi putem întâmpina pe adversarii noştri cu aceste cuvinte. În meciul retur, Gaz Metan a întors scorul de 0-1 din prima manşă şi a câştigat cu 2-0, calificându-se în turul trei preliminat al Ligii Europa."

Gaz Metan Mediaş a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), formaţia finlandeză KuPS Kuopio, în manşa secundă a turului doi preliminar al competiţiei. Meciul de la Mediaş a fost urmărit şi de doi trimişi ai clubului din 1.Bundesliga.

"Secundul Arno Michels şi managerul echipei Axel Schuster au fost la Mediaş şi au urmărit returul dintre Mediaş şi Kuopio. Vom munci cu atenţie şi nu îi vom subestima sub nicio formă", a declarat directorul sportiv Christian Heidel, pentru site-ul citat.

Gaz Metan va întâlni echipa germană FSV Mainz, locul 5 în ultima ediţie de campionat, prima dată în deplasare, în 28 iulie, iar returul îl va disputa pe teren propriu, la 4 august.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici