Clubul Pandurii a achitat datoria faţă de Sportul

Preşedintele Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, a declarat, vineri, că gruparea pe care o conduce a achitat datoria pe care o avea faţă de Sportul Studenţesc şi mai are de plătit 500.000 de euro clubului Dinamo.

21 afișări
Imaginea articolului Clubul Pandurii a achitat datoria faţă de Sportul

Clubul Pandurii a achitat datoria faţă de Sportul

Clubul Pandurii a fost sancţionat de două ori de comisiile FRF cu neprogramerea în campionat pentru neplata unor sume de bani către Sportul Studenţesc, pentru o indemnizaţie de formare a lui Răzvan Stanca, şi pentru neplata datoriei către Dinamo din transferul lui Ilie Iordache.

"Suma datorată Sportului pentru indemnizaţia de formare pentru Stanca a fost virată în contul clubului bucureştean, aşa că acest litigiu s-a stins. Chiar şi comisiile au recunoscut că acea decizie luată împotriva Pandurilor a fost nedreaptă. Nici Sportul n-a avut vină, cauza judecându-se şi în lipsa reprezentanţilor acestui club", a spus Condescu.

El a explicat şi ce datorii mai are gruparea Pandurii: "Avem de achitat 500 000 de euro acum către Dinamo şi 100 000 de euro ne costă cantonamentele. Mai sunt de achitat 15 000 euro către Rapid în contul împrumutului lui Ionuţ Stancu şi alte 30.000 de euro la Farul pentru transferul lui Lucian Pârvu. Dar pentru aceştia am vorbit cu domnul Bosânceanu să amânăm plata, Farul manifestând înţelegere în acest sens".

În ceea ce priveşte datoria către Dinamo, conducerea clubului Pandurii speră să ajungă la o înţelegere de compensare parţială cu datoria pe care Dinamo o are către Pandurii de la transferul lui Vojislav Vranjkovici.

Citeşte şi:

Condescu: Sperăm să ajungem la o compensare cu Dinamo

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici