Clubul Pandurii a plătit 1,3 milioane de euro pentru achiziţiile din vară

Preşedintele clubului Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, a precizat că gruparea sa a plătit aproximativ 1,3 milioane de euro pentru achiziţiile din această vară.

37 afișări
Imaginea articolului Clubul Pandurii a plătit 1,3 milioane de euro pentru achiziţiile din vară

Marin Condescu, preşedintele clubului Pandurii Târgu Jiu (Imagine: Mediafax Foto)

Clubul Pandurii a perfectat nouă transferuri în această vară, doar unul dintre jucătorii achiziţionaţi fiind liber de contract. Preşedintele Condescu a precizat că doar Mădălin Murgan a venit liber de contract, pentru ceilalţi jucători fiind plătite următoarele sume: Răzvan Stanca - 190.000 de euro, Thiago Tremonti - 180.000 de euro, Cosmin Tilincă şi Adrian Nalaţi - 250.000 de euro şi Daniel Ghindeanu - 70.000 de euro.

Cei trei jucători veniţi în iarnă sub formă de împrumut din Portugalia, care au fost păstraţi în lot de antrenorul Eugen Neagoe, au fost transferaţi şi aceştia definitiv de Pandurii, preţurile plătite de clubul gorjean pentru achiziţionarea lor fiind următoarele: Pedro Mingote - 150.000 de euro, Perez Arrieta – 150.000 de euro şi Alexandre Cardoso - 275.000 de euro.

În ceea ce priveşte campania de transferuri din această vară, preşedintele clubului gorjean apreciază că suma de transfer a fost aceea pe care acţionarii clubului au aprobat-o, fiind nici prea mare, nici prea mică.

"Campania de transferări din această vară nu este nici scumpă, nici ieftină, ci una bună. Antrenorul spune că este una utilă. Am cheltuit în această vară pe transferuri atât cât am avut la dispoziţie şi cât ni s-a permis. Nu facem parte dintre acele cluburi care vehiculează în presă sume şi în realitate ele sunt altele. Sunt sume pe care clubul nostru şi le permite în acest moment", a explicat Condescu.

Preşedintele Clubului a arătat că echipa a progresat iar valoarea jucătorilor din lot a crescut: "Cel mai important este că site-ul german de cotaţii ale transferurilor www.transfermarkt.de ne plasează, ca valoare a jucătorilor din lot, pe locul opt în Liga I. Deci de la o echipă pe care acum câţiva ani nu o băga nimeni în seamă, am progresat destul de mult pentru că acum jucătorii din lot valorează cam 10 milioane de euro”.

În ceea ce priveşte jucătorii care au plecat de la Pandurii, doar unul dintre aceştia, Constant Djakpa, transferat la Bayer Leverkusen, a adus clubului 1,4 milioane de euro. Preşedintele Marin Condescu a precizat că orice jucător de la Pandurii poate să plece dacă are minim 27 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici