Clubul Pandurii Târgu Jiu a achitat datoriile către jucători, dar nu s-au înţeles cu Dinamo

Preşedintele executiv al CS Pandurii, Eugen Pârvulescu, a declarat, marţi, că au fost plătite datoriile către jucători, dar clubul din Târgu Jiu nu a ajuns încă la un acord cu FC Dinamo în cazul sumei de bani pe gruparea gorjeană o mai are de achitat în cazul transferului mijlocaşului Ilie Iordache.

34 afișări

"Mai avem o mică problemă, dar în mare toate datoriile pe care le-am avut sunt plătite. Este vorba de cele către jucătorii Perez Arrieta, Mădălin Popa, Ionuţ Stancu şi Cosmin Tilincă, dar mai e un punct important, cel al litigiului cu Dinamo. Sperăm ca în această seară să discutăm cu ei şi să ajungem la un numitor comun. Ne-am mai întâlnit şi am mai discutat cu ei, dar probabil în această seară vom finaliza negocierile", a spus Pârvulescu.

Eugen Pârvulescu speră să ajungă la o înţelegere pentru reeşalonarea sumei de plată.

"Nu e vorba de 460 000 de euro, e o sumă mult mai mică, ei doresc să achităm toţi banii acum, dar probabil vom găsi înţelegere să ne mai păsuiască un timp. E seara decisivă pentru noi azi. Încercăm să facem un nou acord cu termene de plată şi vom vedea unde vom ajunge. Nu ne interesează pe noi dacă e şi interesul celor de la Dinamo ca acest meci să se joace şi ca Oţelul să piardă, pentru noi e important interesul nostru de acum, situaţia noastră din clasament şi vrem un rezultat favorabil", a completat Pârvulescu.

Oficialul grupării gorjene a precizat că este posibil ca acordul de reeşalonare să nu poată fi semnat şi meciul să nu se dispute.

"Dacă nu ajungem la un acord cu Dinamo meciul cu Oţelul e în pericol să nu se joace, dar eu sper să nu se ajungă până acolo. Eu cred că vom juca partida cu Oţelul şi să ieşim şi noi din acest stres cu o victorie pentru că aşa am anula tot ceea ce nu am făcut bine în tur", a adăugat Pârvulescu.

Clubul Pandurii Târgu Jiu nu mai poate transfera niciun jucător până la rezolvarea litigiului cu Dinamo, dar acest lucru se poate rezolva dacă gorjenii vor plăti datoria.

"Noi n-am operat până acum niciun transfer din cele ale jucătorilor care au venit la echipă în această iarnă, dar nu e nici o problemă pentru că în aceste zile se va rezolva. S-ar putea să mai apară surprize, un jucător sau doi, dar încă nu e nimic perfectat", a subliniat Pârvulescu.

Clubul Pandurii nu este programat în etapa a XIX-a a Ligii I, din cauza datoriilor pe care le avea de plătit către foştii jucători Arrieta, Popa, Stancu şi Tilincă, dar şi către FC Dinamo.

Pandurii ar trebui să întâlnească, vineri, pe teren propriu, de la ora 14.30, pe liderul Ligii I, Oţelul Galaţi, în etapa a XIX-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici