Clubul Pandurii vrea să se adreseze la TAS în cazul neprogramării în Liga I

Preşedintele executiv al grupării Pandurii Târgu Jiu, Eugen Pârvulescu, a anunţat oficialii clubului gorjean se vor adresa şi la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS), în cazul neprogramării în Liga I.

23 afișări
Imaginea articolului Clubul Pandurii vrea să se adreseze la TAS în cazul neprogramării în Liga I

Clubul Pandurii vrea să se adreseze la TAS în cazul neprogramării în Liga I (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Noi ne vom antrena în continuare şi dacă nu ne lasă să jucăm în campionat vom susţine doar meciuri amicale dar nu vom ceda şi vom merge mai departe adresându-ne şi la Tribunalul de Arbitraj Sportiv", a precizat preşedintele executiv Eugen Pârvulescu, care consideră că decizia cea mai corectă ar fi fost amânarea punerii în aplicare a deciziei Comisiei pentru Soluţionarea Litigiilor (CSL) de neprogramare până la finalizarea procesului în care este implicată LPF şi clubul Pandurii:

"Cea mai corectă decizie era să nu se aplice sancţiunea de neprogramare până la finalizarea procesului civil pe care clubul Pandurii îl are contra LPF. Cât timp există un proces între noi şi LPF trebuia să se aştepte finalizarea acestuia. Clubul Pandurii au decis să meargă mai departe şi să adreseze la TAS în această situaţie".

Secretarul general Daniel Băloi a precizat că Pandurii au acţionat în instanţa LPF pentru a se anula decizia de neprogramare dictată de CSL: "Noi am acţionat în instanţa civilă LPF pentru anularea deciziei de neprogramare dictată împotriva noastră de Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor".

Înainte de a afla că neprogramarea în campionat a intrat în vigoare, oficialii de la Pandurii au ajuns la un acord cu Rapid pentru împrumutul până în vară al atacantului Ionuţ Dobroiu de la Rapid.

Preşedintele Eugen Pârvulescu a recunoscut că s-a ajuns la un acord cu Rapid şi cu jucătorul giuleştean dar spune că acesta nu mai este valabil pentru că nu s-a putut perfecta niciun transfer dată fiind sancţiunea aplicată de LPF contra clubului Pandurii: "Noi ne-am înţeles cu Rapid şi cu Dobroiu dar nu l-am putut transfera pentru că avem interdicţie. Nici ceilalţi jucători care au venit la Pandurii în această iarnă, Lemnaru, Cristea şi Popete nu au putut fi transferaţi ei neavând drept de joc în acest retur".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici