Clubul Poli Iaşi, dat în judecată de conducerea unui hotel din Galaţi

Administratorul firmei care se ocupă de Hotelul "Galmondo", din Galaţi, Mariana Ditcov, a declarat joi, pentru MEDIAFAX, că a dat în judecată clubul Poli Iaşi, solicitând plata sumei de 31.125 de lei, reprezentând serviciile hoteliere oferite în octombrie 2009.

68 afișări
Imaginea articolului Clubul Poli Iaşi, dat în judecată de conducerea unui hotel din Galaţi

Clubul Poli Iaşi, dat în judecată de conducerea unui hotel din Galaţi (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

"La data de 19 octombrie 2009, am încheiat un contract de prestări servicii hoteliere cu Poli Iaşi, iar clubul trebuia să achite 30% din valoarea contractului în avans. Au achitat 3.000 de lei la 22 octombrie, urmând ca, în termen de şapte zile lucrătoare, să plătească şi restul de bani. În condiţiile în care nu am mai primit niciun ban de la gruparea ieşeană, ne-am adresat instanţei şi solicităm suma de 31.125 de lei, din care 5.813 lei reprezintă penalităţile de 0,5% pentru fiecare zi de întrziere a datoriei. Mai trebuie precizat faptul că, deşi au fost chemaţi la conciliere directă pentru achitarea datoriei, reprezentanţii clubului de fotbal ieşean nu s-au prezentat până acum la sediul hotelului", a spus Mariana Ditcov.

Primul termen de judecată al acestui dosar a fost stabilit pentru data de 12 mai.

De asemenea, reprezentanţii unui dealer de maşini, SC Mega Auto SRL Iaşi, au dat în judecată clubul Politehnica Iaşi, cerând plata sumei de 3.383 de lei, reprezentd facturi neachitate pentru prestări servicii şi vânzări de bunuri. Reclamanţii au menţionat în cererea adresată instanţei că, în perioada 2007 - 2009, între cele doua părţi au existat relaţii comerciale, iar oficialii grupării ieşene nu şi-au achitat datoria amintită. Primul termen al acestui nou litigiu a fost stabilit pentru data de 14 mai.

Urmăreşte evoluţia echipei tale favorite, live pe telefonul tău mobil. Pentru mai multe detalii click aici

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici