Clubul ŢSKA Sofia devine societate pe acţiuni

Clubul bulgar ŢSKA Sofia, care se confruntă cu mari probleme financiare, va deveni o societate pe acţiuni, a anunţat, marţi, Alexander Tomov, unul dintre noii proprietari şi fost preşedinte al grupării până în 2009.

110 afișări
Imaginea articolului Clubul ŢSKA Sofia devine societate pe acţiuni

Clubul ŢSKA Sofia devine societate pe acţiuni

"Strategia noastră include transformarea clubului ŢSKA în societate pe acţiuni. Fanii şi oameni de afaceri vor putea să cumpere acţiuni", a declarat Tomov, într-o conferinţă de presă, adăugând că 53 de oameni de afaceri au promis să cumpere acţiuni.

La 10 iulie, un grup numit "Red Champions", format din şapte oameni de afaceri şi câţiva suporteri ai ŢSKA, a anunţat preluarea clubului, pentru a-l salva de la faliment.

Acordul prevede plătirea a circa jumătate din datoria clubului, între 10 şi 11 milioane de leva (între 5 şi 5,6 milioane de euro). Restul datoriei va fi preluată de fostul proprietar.

Fondat în 1948 şi de 31 ori campion al Bulgariei, clubul ŢSKA Sofia a încheiat pe locul trei în sezonul trecut, însă nu va participa în Liga Europa din cauza problemelor financiare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici