Clubul Valencia anunţă că fanul care a aruncat cu o sticlă de plastic în Messi va primi interdicţie pe viaţă

Clubul Valencia a condamnat, luni, incidentul de la meciul cu FC Barcelona şi a promis că fanul care a aruncat cu o sticlă de plastic în Lionel Messi va primi interdicţie pe viaţă de acces la partidele de pe stadionul Mestalla.

121 afișări
Imaginea articolului Clubul Valencia anunţă că fanul care a aruncat cu o sticlă de plastic în Messi va primi interdicţie pe viaţă

Clubul Valencia anunţă că fanul care a aruncat cu o sticlă de plastic în Messi va primi interdicţie pe viaţă (Imagine: captura video YouTube)

"Valencia CF regretă şi condamnă incidentul izolat de la meciul cu FC Barcelona, la care o sticlă mică de apă fără capac a fost aruncată din tribună în fotbalistul echipei adverse, Lionel Messi. Clubul va încerca să găsească persoana care a aruncat sticla şi această persoană va primi interdicţie pe viaţă de acces pe Mestalla. Valencia CF are toleranţă zero în astfel de situaţii şi pune în aplicare cu rigurozitate măsurile de siguranţă stabilite prin legislaţie", se arată într-un comunicat al clubului spaniol.

Atacantul argentinian al echipei FC Barcelona, Lionel Messi, a fost lovit cu o sticlă de plastic în cap, duminică, în timpul meciului cu FC Valencia, scor 1-0, din etapa a XIII-a a campionatului Spaniei. Internaţionalul argentinian a fost lovit cu o sticlă de plastic în cap în timp ce sărbătoarea alături de coechipieri golul marcat de Busquets în minutul 90+4.

Messi, care nu a fost rănit în urma acestui incident, i-a raportat arbitrului cele întâmplate, dar acesta i-a acordat jucătorului Barcelonei un cartonaş galben.

Echipa FC Barcelona a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia FC Valencia, într-un meci din etapa a XIII-a a campionatului spaniol. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Busquets, în minutul 90+4.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici