Clubul Villarreal amendat cu 12.000 de euro după banana aruncată în direcţia lui Alves

Clubul Villarreal a fost amendat cu 12.000 de euro după ce un suporter a aruncat cu o banană în direcţia fundaşului formaţiei FC Barcelona, Dani Alves, a anunţat, miercuri, gruparea spaniolă.

52 afișări
Imaginea articolului Clubul Villarreal amendat cu 12.000 de euro după banana aruncată în direcţia lui Alves

Clubul Villarreal amendat cu 12.000 de euro după banana aruncată în direcţia lui Alves (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Comitetul de competiţii al federaţiei spaniole (RFEF) s-a limitat la o amendă, fără suspendarea stadionului, în ciuda unei precedente sancţiuni cauzate de aruncarea unei sticle cu gaz lacrimogen în februarie, care a dus la închiderea arenei la un meci din campionat.

Comitetul a considerat că este vorba de "acţiuni diferite" şi a lăudat faptul că Villarreal a interzis pe viaţă accesul în stadion pentru fanul care a aruncat banana.

La finalul lunii aprilie, fundaşul Barcelonei, Dani Alves, a mâncat o banană aruncată în teren, în direcţia lui, în momentul în care se pregătea să execute un corner la meciul cu Villarreal, din campionatul Spaniei. După ce a mâncat banana, el a executat lovitura de la colţ.

Duminică, mijlocaşul senegalez al echipei Levante, Pape Diop, a declarat că fanii echipei Atletico Madrid au imitat strigătele maimuţelor la adresa sa şi din această cauză a dansat în faţa lor la finalul meciului câştigat cu scorul de 2-0. Gestul lui Pape Diop a inflamat spiritele pe teren la finalul meciului, jucătorii de la Atletico considerând gestul său ca fiind provocator.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici