Cluburile din Premier League, îndemnate să susţină rămânerea Regatului Unit în UE: „Ne este mai bine dacă ne prefacem că vrem să jucăm un rol în lume"

Conform BBC, Richard Scudamore, preşedintele Premier League, îndeamnă cluburile din Marea Britanie să voteze împotriva ieşirii din Uniunea Europeană la referendumul care va avea loc joi.

1070 afișări
Imaginea articolului Cluburile din Premier League, îndemnate să susţină rămânerea Regatului Unit în UE: „Ne este mai bine dacă ne prefacem că vrem să jucăm un rol în lume"

Cluburile din Premier League, îndemnate să susţină rămânerea Regatului Unit în UE: „Ne este mai bine dacă ne prefacem că vrem să jucăm un rol în lume"

Richard Scudamore a declarat pentru BBC Radio că ar fi nepotrivit ca Premier League să fie de acord cu ieşirea Regatului Unit din UE.

„Ne este mai bine dacă ne prefacem că vrem să jucăm un rol în lume şi că suntem cetăţeni oneşti sau vrem să transmitem lumii un semnal de alarmă că vrem să rupem legăturile. Ei bine, a doua variantă nu prea se potriveşte atunci când călătoreşti prin lume precum noi”.

Cetăţenii cu drept de vot din Marea Britanie vor hotărî joi dacă sunt sau nu de acord cu rămânerea regatului în cadrul Uniunii Europene. Ultimele sondaje prezentate de presa britanică arată că procentul celor care susţin rămânerea în UE îl depăşeşte pe al celor care vor separarea.

Premier League este o competiţie de fotbal organizată din anul 1888, în care evoluează echipe atât din Anglia, cât şi din Ţara Galilor, ţări care fac parte din Marea Britanie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici