Cluburile Jiul Petroşani şi FC Timişoara şi-au rezolvat litigiul

Vicepreşedintele grupării Jiul, Marian Spiru, a declarat că FC Timişoara a ajuns la un acord cu clubul din Petroşani pentru a stinge un litigiu legat de unele datorii mai vechi, după această înţelegere FRF urmând să ridice interdicţia de neprogramare a celor două echipe.

552 afișări
Imaginea articolului Cluburile Jiul Petroşani şi FC Timişoara şi-au rezolvat litigiul

Cluburile Jiul Petroşani şi FC Timişoara şi-au rezolvat litigiul (Imagine: Mediafax Foto)

"Litigiile s-au încheiat din ambele părţi, banii au fost daţi, astfel că nu mai există interdicţia pusă de federaţie. Timişoara are dreptul de joc, iar noi la fel. Putem spune că lucrurile s-au rezolvat amiabil", a spus Spiru.

Finanţatorul grupării FC Timişoara a precizat că Jiul datora clubului de pe Bega 300.000 de euro după transferul lui Fabian Teuşan, aproximativ aceeaşi sumă trebuind să plătească şi timişorenii celor din Petroşani.

Altfel, gruparea Jiul Petroşani l-a declarat liber de contract pe Dacian Vizitiu, acesta din urmă fiind al zecelea jucător plecat în această iarnă după Drăgulici, Panainte, Roiu, Zăvoi, Floricel, Câmpeanu, Boboc, Zdrâncă şi Cojocaru.

Oficialii echipei Jiul Petroşani speră ca jucătorii veniţi de la UTA Arad, Mircea Gheorghe, Mircea Ilie, Alin Ilin şi Irinel Dumitru, să fie declaraţi cât mai repede liberi de contract pentru a putea semna cu formaţia petroşăneană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici