Cluburile Petrolul, Rapid, CFR Cluj şi Gaz Metan Mediaş, sancţionate după etapa a III-a

Comisia de Disciplină a LPF a decis, miercuri, ca gruparea Petrolul Ploieşti să dispute un meci fără spectatori pe propriul teren şi să fie penalizată cu 40.910 lei, după partida cu Rapid, scor 0-1, de la Buzău, în urma căreia şi clubul bucureştean a primit o penalitate de 910 lei.

272 afișări
Imaginea articolului Cluburile Petrolul, Rapid, CFR Cluj şi Gaz Metan Mediaş, sancţionate după etapa a III-a

Cluburile Petrolul, Rapid, CFR Cluj şi Gaz Metan Mediaş, sancţionate de LPF după etapa a III-a (Imagine: Marius Cristescu/Mediafax Foto)

"FC Petrolul Ploieşti - FC Rapid Bucureşti - comportament neregulamentar, incidente: În baza art. 78. a din RD se sancţioneaza ambele echipe cu penalitate sportivă de 910 lei fiecare; Se sancţionează cu avertisment domnii : Lucescu Răzvan, Costache Cristian, Păun Gheorghe; În baza art. 82.1 + 83.2.d, se sancţioneaza clubul FC Petrolul Ploieşti cu măsura programării unui joc fără spectatori pe propriul teren şi o penalitate sportivă de 40.000 lei", informează site-ul oficial al LPF.

De asemenea, comisia LPF a hotărât ca grupările CFR Cluj şi Gaz Metan Mediaş, care au fost adversare în etapa a III-a, să fie penalizate cu câte 910 lei pentru comportament neregulamentar.

Tehnicianul echipei CS Mioveni, Ionuţ Popa, trimis în tribună pentru proteste la meciul cu Astra Ploieşti, scor 0-1, a fost suspendat două jocuri şi penalizat cu 320 de lei, iar jucătorul Mihai Dina a fost suspendat două partide şi a primit o penalizate sportivă de 3000 de lei.

După meciul Concordia Chiajna - FC Vaslui, scor 0-3, tehnicianul gazdelor, Laurenţiu Diniţă, trimis în tribună pentru proteste, a fost suspendat două jocuri şi penalizat cu 320 de lei.

Jucătorul echipei Voinţa Sibiu, Mihai Bunea, eliminat la meciul cu FCM Târgu Mureş, scor 1-1, a fost suspendat un joc şi penalziat cu 740 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici