CM-2014: Germania îşi construieşte o bază de pregătire în Brazilia

Federaţia Germană de Fotbal (DFB) a decis ca în vederea Cupei Mondiale din 2014 să fie construită în Brazilia, la Santo Andre, o bază de pregătire pentru naţionala Germaniei, informează cotidianul Bild.

193 afișări
Imaginea articolului CM-2014: Germania îşi construieşte o bază de pregătire în Brazilia

CM-2014: Germania îşi construieşte o bază de pregătire în Brazilia (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

Potrivit sursei citate, în acest cartier general al echipei Germaniei, situat pe litoral, se vor afla 13 case, un teren de fotbal şi un centru de presă.

Naţionala germană va putea folosi aeroportul din Porto Seguro, situat la 30 de kilometri sud de locul bazei de pregătire, pentru deplasările la Salvador, Recife şi Fortaleza, unde are programate meciurile din grupe.

DFB ar fi primit bani din partea sponsorilor pentru construcţia complexului, ce va fi realizată de o firmă din Munchen.

Germania va evolua la Cupa Mondială din 2014 în grupa G, alături de Portugalia, Ghana şi SUA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici