CM 2018: Brazilia s-a calificat în sferturi, după 2-0 cu Mexic/ Care sunt următoarele meciuri programate

La Samara, într-un meci din optimile de finală ale Campionatului Mondial din Rusia, Selecao a învins Mexic, 2-0 (0-0), prin golurile înscrise de Neymar '51 şi Firmino '88.

2378 afișări
Imaginea articolului CM 2018: Brazilia s-a calificat în sferturi, după 2-0 cu Mexic/ Care sunt următoarele meciuri programate

CM 2018: Brazilia s-a calificat în sferturi, după 2-0 cu Mexic

Elevii antrenorului Tite au dominat autoritar partida graţie unui joc combinativ în care au ieşit la rampă, rând pe rând, Neymar, Coutinho şi Jesus. Mexicanii au jucat de la egal la egal cu Brazilia doar în prima parte a reprizei de debut, intervenţiile portarului de la Standard Liege, Ochoa, păstrând tabela intactă după 45 de minute. Presiunea exercitată de sud-americani s-a concretizat în minutul '51, când Neymar a îndeplinit o simplă formalitate în urma unei acţiuni iniţiată de Willian. Scorul putea fi majorat, însă tot Ochoa, fost coleg cu Mutu la Ajaccio, s-a opus magistral. Vârful lui Liverpool, Firmino, a închis tabela, pe final, după o fază lucrată de Neymar.

În sferturi, Selecao va întâlni câştigătoarea dintre Belgia şi Japonia, vineri, de la ora 21:00, la Kazan. În această seară, de la ora 21:00, live pe TVR, Belgia dă piept cu Japonia.

Marţi sunt programate ultimele două optimi de la Campionatul Mondial: Suedia - Elveţia (17:00) şi Anglia - Columbia (21:00).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici