CM 2018: Germania - Suedia, scor 2-1, în al doilea meci al zilei din Grupa F a turneului final

Naționala Germaniei a câștigat, sâmbătă seară, scor 2-1, meciul jucat contra primei reprezentative a Suediei, al doilea al zilei din a doua etapă a Grupei F de la Campionatul Mondial de fotbal din Rusia.

3 afișări

Golurile partidei au fost înscrise de Marco Reus, în minutul 48, și Toni Kroos, în minutul 90+5, respectiv Ola Toivonen, în minutul 32. Fotbalistul nemților, Jerome Boateng, a văzut cartonașul roșu în minutul 82, pentru cumul de 'galbene'.

În urma succesului, Germania ocupă locul doi în clasament, cu trei puncte, la egalitate cu Suedia, în timp ce Mexic e lider, cu șase puncte, iar Coreea de Sud e lanterna roșie, fără punct.

În ultima etapă din grupă se joacă Mexic - Suedia și Germania - Coreea de Sud, ambele partide fiind programate în aceeași zi, pe 27 iunie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici