CM 2018 | Selecţionerul Franţei, Deschamps, înaintea meciului cu Argentina: Ne vom asigura că îi vom limita influenţa lui Messi

Franţa va întâlni Argentina, sâmbătă, 30 iunie, în al doilea meci din cadrul optimilor de la Campionatul Mondial din 2018, iar Lionel Messi va avea parte de tratament special în partida cu jucătorii pregătiţi de selecţionerul Deschamps.

984 afișări
Imaginea articolului CM 2018 | Selecţionerul Franţei, Deschamps, înaintea meciului cu Argentina: Ne vom asigura că îi vom limita influenţa lui Messi

CM 2018 | Selecţionerul Franţei, Deschamps, înaintea meciului cu Argentina: Ne vom asigura că îi vom limita influenţa lui Messi

Într-un interviu acordat corespondentului L’Equipe de la Kazan, Deschamps a căutat mai întâi diferenţele dintre jucătorii săi şi adversari: „Argentina e o echipă foarte experimentată, nu doar Messi. Noi avem o echipă tânără; nu e o scuză, ci realitatea, dar asta nu ne împiedică să fim competitivi. Vom da totul ca să iasă bine pentru noi.”

Despre modul în care elevii săi vor aborda partida, selecţionerul a afirmat că strategia lor nu se bazează în mod special pe anihilarea lui Messi: „Nu e vorba doar despre Messi. Golurile şi pasele decisive îi arată influenţa din timpul jocului. Noi ne vom asigura că-i vom limita această influenţă”

În lotul Franţei au fost cooptaţi trei fundaşi din La Liga, care l-au mai întâlnit pe superstarul argentinian. Este vorba de Lucas Hernandez şi Raphael Varane, rivalii de la Atletico şi Real Madrid, dar şi Samuel Umtiti, colegul de la Barcelona. Deschamps nu crede că experienţa celor trei va face diferenţa în confruntarea de sâmbătă, 30 iunie.

În finalul interviului, selecţionerul a găsit câteva cuvinte şi despre Antoine Griezmann, jucătorul de la care se aştepta să facă spectacol la această ediţie de CM: „Antoine a avut un start dificil. A jucat bine 65 minute contra Danemarcei, avea nevoie să-şi menţină forma. E clar că Franţa are nevoie de Antoine Griezmann la forma cea mai bună. ”

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici