Codrea acuză arbitrajul de la meciul cu Internazionale Milano

Fotbalistul echipei Siena, Paul Codrea, a acuzat, sâmbătă seară, arbitrajul de la partida din deplasare cu Internazionale Milano, pierdută cu scorul de 3-4, spunând că a favorizat formaţia milaneză.

15 afișări
Imaginea articolului Codrea acuză arbitrajul de la meciul cu Internazionale Milano

Codrea acuză arbitrajul de la meciul cu Internazionale Milano (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

"Nu se putea mai rău de atât. A văzut toată lumea ce s-a întâmplat. Nu aţi văzut meciul? Da? Atunci aţi observat ce a făcut arbitrul, nu? În ultimele 10 minute a luat toate deciziile invers, a făcut-o pe Inter să avanseze şi să învingă. Lovitura liberă de la 3-3 a fost pur şi simplu inventată. Dacă i-am cerut explicaţii arbitrului? În Italia nu poţi vorbi cu arbitrii, pentru că te jignesc, îţi dau avertisment sau chiar te elimină. Este adevărat că au fost spuse cuvinte dure în tunelul ce duce spre vestiare, dar este normal, având în vedere ce s-a întâmplat", a spus Codrea, citat de goal.com.

Potrivit cotidianului Il Giornale, Codrea a plecat la vestiare, la finalul meciului, strigând "Hoţii".

Jucătorul român a fost notat cu 6,5 de agenţiile Datasport şi Calciomercato, dar şi de Eurosport. În schimb, site-ul sportevai.it i-a acordat lui Codrea nota 5,5.

"A gestionat bine linia de mijloc a echipei sale. Poate merita un cartonaş roşu la final", scrie calciomercato.com.

Datasport consideră că Paul Codrea a avut o evoluţie bună şi a fost nevoit să rişte o intervenţie din spate la Javier Zanetti, deoarece argentinianul devenise prea periculos: "A gestionat bine toate baloanele. A riscat eliminarea printr-o intervenţie din spate la Zanetti, dar argentinianul devenis prea periculos".

Formaţia Internazionale Milano a câştigat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 4-3, meciul susţinut în compania echipei Siena, în etapa a XIX-a a campionatului Italiei. Pentru Inter Milano au marcat Diego Milito, în minutul 24, Sneijder '36, '88 şi Samuel '90+3. Golurile echipei Siena au fost înscrise de Maccarone '18, '64 şi Ekdal '37.

Paul Codrea a fost integralist şi a primit un cartonaş galben în minutul 90.

Meciul a fost arbitrat de Sebastiano Peruzzo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici