Colţescu aproape să fie bătut, după ce a eliminat doi portari

Arbitrul Sebastian Colţescu a fost la un pas să fie bătut pe teren, după ce a eliminat ambii portari de la formaţia Hidrolectrica Vâlcea în primele 25 de minute ale meciului cu Jiul Rovinari, contând pentru barajul de calificare în Liga a III-a.

17 afișări
Imaginea articolului Colţescu aproape să fie bătut, după ce a eliminat doi portari

Colţescu aproape să fie bătut, după ce a eliminat doi portari

În minutul 11, Colţescu a arătat un prim cartonaş roşu portarului Cârstina, care faultase un adversar din postură de ultim apărător. Din acelaşi motiv, centralul din lotul de arbitri pentru Liga I l-a eliminat şi pe cel de-al doilea portar al vâlcenilor, Udaru, în minutul 24. Acesta din urmă, iritat de decizia arbitrului, a sprintat spre Colţescu şi a încercat să-l lovească, însă a fost oprit în ultimul moment de alţi jucători.

Pentru a fi protejat, Sebastian Colţescu a cerut forţelor de ordine să intervină şi să-l escorteze pe Udaru în afara terenului, iar meciul a continuat.

La pauză, însă, pe tunelul de acces la vestiare, Udaru l-a lovit cu pumnii pe portarul formaţiei Jiul Rovinari, care s-a impus în final cu scorul de 5-0 în meciul cu Hidrolectrica Vâlcea.

În repriza a doua a întâlnirii disputate la Craiova, Colţescu a mai eliminat un jucător de la Hidrolectrica, Pufu, tot pentru un fault din poziţie de ultim apărător.

Colţescu a fost ajutat la meciul de la Craiova de asistenţii Dragoş Iliescu şi Adrian Popescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici