Coman a depus memoriu la FRF pentru a deveni jucător liber de contract

Portarul echipei Rapid, Dănuţ Coman, a depus memoriu, joi, la Comisia pentru Statutul Jucătorului din cadrul Federaţiei Române de Fotbal pentru a deveni jucător liber de contract, informează surse din cadrul grupării giuleştene.

16 afișări
Imaginea articolului Coman a depus memoriu la FRF pentru a deveni jucător liber de contract

Coman a depus memoriu la FRF pentru a deveni jucător liber de contract (Imagine: Mediafax Foto)

Jucătorul rapidist solicită rezilierea înţelegerii cu FC Rapid din cauza neplăţii ratelor salariale. Coman se află în conflict de mai multe luni cu oficialii grupării giuleştene după ce a refuzat prelungirea contractului scadent la finalul sezonului 2008 / 2009.

În vară, FC Rapid i-a propus lui Dănuţ Coman prelungirea contractului pe patru sezoane, cu un salariu anual de 250.000 de euro, plus 200.000 de euro la semnătură, dar acesta a refuzat. De asemenea, acordul ar fi urmat să conţină o clauză de reziliere de 1,5 milioane de euro. Surse din cadrul clubului susţin că portarul a solicitat 250.000 de euro la semnătură şi un milion de euro pe următorii trei ani.

Dănuţ Coman nu a evoluat în nicio partidă în acest sezon, iar la 16 septembrie, conducerea FC Rapid a decis ca el să se antreneze cu echipa a doua a clubului, susţinând că prin declaraţiile sale strică atmosfera în lotul condus de Jose Peseiro.

FC Rapid traversează în ultimele săptămâni o criză financiară majoră, existând restanţe la salariile jucătorilor, antrenorilor şi conducătorilor pe luna precedentă, precum şi la chiriile apartamentelor fotbaliştilor după ce omul de afaceri Fathi Taher a întrerupt finanţarea grupării giuleştene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici