Coman a intrat în conflict cu suporterii rapidişti în timpul meciului cu Concordia Chiajna

Portarul Dănuţ Coman a intrat într-un conflict cu suporterii rapidişti, vineri seară, în minutul 83 al partidei cu Concordia Chiajna, după ce a fost înjurat în mai multe rânduri de aceştia.

121 afișări
Imaginea articolului Coman a intrat în conflict cu suporterii rapidişti în timpul meciului cu Concordia Chiajna

Dănuţ Coman (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Galeria rapidistă, nemulţumită de jocul echipei, a început să îl înjure pe portar, care a răspuns nervos, pentru ca în cele din urmă să aruce cu o sticlă de apă spre suporteri. În acel moment fanii au izbucnit şi au scandat: "Afară, afară din Giuleşti" şi au adresat injurii portarului şi familiei acestuia. Până la finalul meciului, la fiecare atingere de balon, Coman a fost huiduit şi înjurat.

Fanii au scandat trivialităţi şi la adresa acţionarului majoritar George Copos.

De asemenea, galeria a scandat numele fostului portar rapidist Mircea Bornescu şi al tehnicianului Marius Şumudică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici