Coman: Am venit liber de contract la Rapid şi nu am primit bani la instalare, vreau să plec la fel

Portarul Dănuţ Coman a declarat, luni, că a venit din postura de jucător liber de contract la Rapid fără să primească vreo sumă de bani la instalare şi, în consecinţă, vrea să fie lăsat să plece fără sumă de transfer la gruparea cipriotă Anorthosis Famagusta.

186 afișări
Imaginea articolului Coman: Am venit liber de contract la Rapid şi nu am primit bani la instalare, vreau să plec la fel

Danut Coman (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"În condiţiile în care am venit liber de contract de la Braşov şi nu am primit niciun ban la instalare, nu înţeleg de ce nu sunt lăsat să plec la fel. Cu siguranţă Anorthosis Famagusta nu va plăti pe mine 125.000 de euro (n.r. - sumă de transfer stabilită de conducerea FC Rapid). Mi-au oferit un contract pe doi ani şi mi-au transmis că dacă pot veni liber de contract bine, dacă nu, nu. De ce nu sunt înţeles? Vreau să am o discuţie cu domnul Copos pentru a-mi clarifica situaţia", a spus Dănuţ Coman la postul Gsp TV.

Portarul a adăugat că a pierdut mai mulţi bani pentru a juca la Rapid şi chiar la un moment dat a plătit primele de joc ale colegilor săi. "A ajuns Dani Coman oaia neagră la Rapid? Dani Coman care care a renunţat la 150.000 de euro, bani pe care trebuia să îi primescă de la FC Braşov pentru a veni la Rapid? Când am venit aici, mă înţelesesem pentru o sumă mai mare, dar mi s-a oferit cu 70.000 de euro mai puţin, însă am acceptat şi aşa. Anul trecut am pierdut 60.000 de euro pentru că nu mi s-a înregistrat un act adiţional la contract, iar când era Şumudică antrenor am plătit din banii mei primele de joc ale echipei. Banii i-am recuperat după 5 luni. Nu mai contează, dar chiar eu n-am fost rapidist? Ce trebuie să mai fac pentru această echipă, să-mi iau viaţa?", a menţionat Dănuţ Coman.

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, declarase duminică seara, agenţiei MEDIAFAX, că portarul Dănuţ Coman nu poate pleca din postura de jucător liber de contract. "Coman are contract cu Rapid şi trebuie să îl respecte. Aşa cum noi respectăm contractele şi el trebuie să facă la fel. Am înţeles că vrea să plece în Cipru, dar în schimbul unei sume de transfer. Nici să plece liber de contract nu se poate pentru că Rapid a cheltuit destul de mulţi bani cu Dani Coman. Dani Coman este cel mai bun portar din România de departe. Iar ca să aducem acum un portar de valoarea lui va trebui să cheltuim câteva sute de mii de euro. De aceea cred că este nevoie de o sumă de transfer pentru a compensa suma pe care o vom cheltui pentru aducerea unui alt portar", a spus Copos, care, luni, a plecat în Scoţia, acolo unde echipa giuleşteană efectuează al doilea stagiu de pregătire din această vară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici