Coman: Singura variantă în meciul cu Universitatea Cluj este victoria

Portarul Dănuţ Coman a declarat agenţiei MEDIAFAX că singura variantă pentru formaţia Rapid în meciul de pe teren propriu cu Universitatea Cluj, programat, sâmbătă, în cadrul etapei a XX-a a Ligii I, este victoria.

1 afișare
Imaginea articolului Coman: Singura variantă în meciul cu Universitatea Cluj este victoria

Coman: Singura variantă în meciul cu Universitatea Cluj este victoria (Sursa: Mediafax Foto)

"Orice început de retur este foarte greu, aşa că ne aşteptăm la un meci dificil cu Universitatea. Mai ales că din ce am văzut au făcut achiziţii importante în pauza asta. Îi respectăm, ştim că ei fac totul pentru că au mare nevoie de puncte, dar singura variantă pentru noi este victoria. Noi dăm totul, începând cu acest meci, pentru a deveni campioni", a spus portarul.

Dănuţ Coman a menţionat că durerile la umărul drept i-au dispărut, dar a precizat că decizia de a juca, sâmbătă, îi aparţine antrenorului Mircea Rednic. "Eu sunt bine, nu mă mai doare nimic şi pot să joc. Abia aştept să înceapă meciurile. Zilele astea m-am antrenat cu echipa, dar antrenorul e cel care decide dacă eu o să joc cu Universitatea sau nu", a adăugat Coman.

Antrenorul formaţiei Universitatea Cluj, Mezsaros Alpar, a declarat că speră să realizeze o surpriză în partida cu Rapid. "Ne-am pregătit foarte atent pentru acest meci şi ne-am dori foarte mult un rezultat pozitiv. Rapid este o echipă bună, dar poate reuşim să facem o surpriză. Atmosfera din lot este foarte bună şi optimistă", a spus Mezsaros.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici