Coman: Sper să se rezolve cât mai repede situaţia mea

Portarul echipei Rapid, Dănuţ Coman, a declarat, marţi, la sosirea din cantonamentul din Elveţia, că speră ca situaţia privind prelungirea contractului său, care va expiră anul viitor, să se rezolve cât mai repede întrucât incertitudinea nu este benefică nimănui.

15 afișări
Imaginea articolului Coman: Sper să se rezolve cât mai repede situaţia mea

Coman: Sper să se rezolve cât mai repede situaţia mea (Imagine: Mediafax Foto)

"Cu siguranţă în această săptămână voi avea o discuţie cu cei din conducerea administrativă a clubului. Eu sper să se rezolve cât mai repede pentru că nu face bine nici mie, nici clubului această situaţie", a declarat Coman la sosirea lotului rapidist pe Aeroportul Henri Coandă.

Goalkeeperul giuleştean a dezminţit totodată zvonurile conform cărora ar fi avut vreo discuţie cu persoane din conducerea grupării CFR Cluj şi s-a declarat deranjat de unele afirmaţii ale conducerii referitoare la prelungirea contractului său.

Dănuţ Coman consideră că Rapid s-a întărit în această vară prin achiziţiile pe care le-a făcut. "Domnul Peseiro este un antrenor profesionist, un antrenor foarte bun, un om deosebit şi sunt sigur că va avea rezultate la noi. Am făcut achiziţii bune, s-au schimbat multe în acestă perioadă la Rapid, sper să avem continuitate şi să arătăm că avem valoare să câştigăm campionatul. Ţinând cont de forma pe care a a arătat-o Rapid în meciurile amicale, consider că suntem mai puternici", a mai spus Coman.

Referitor la plecarea fundaşului Cristian Săpunaru la FC Porto, Coman este convins că acesta va reuşi să se impună printre titularii formaţiei antrenate de Jesualdo Ferreira: "Am vorbit cu Săpunaru, era emoţionat înaintea primului antrenament făcut cu actuala lui echipă. Eu am mare încredere în el, este un fotbalsit foarte bun, un băiat sociabil şi sunt sigur că se va adapta la noua sa echipă. Sunt sigur că se va impune titular".

Din delegaţia formaţiei giuleştene care s-a întors, marţi, la Bucureşti au lipsit jucătorii Urko Pardo, Joao Paulo Andrade, Vladimir Bozovici, Pierre Boya, Ricardo Fernandes, Cesinha, antrenorul Jose Peseiro şi secunzii Jose Eduardo Goncalves, Pedro Miguel Faria Caixinha, Goran Zivanovici, care au două zile libere. Următorul antrenament este programat joi dimineaţă, la baza sportivă Pro Rapid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici