Comisa de Disciplină: Rapid, un meci fără spectatori

Comisia de Disciplină a LPF a decis, miercuri, ca FC Rapid să joace un meci fără spectatori, în urma incidentelor de la derbiul cu Dinamo, când fanii giuleşteni au aruncat torţe pe terenul de joc, partida pe care giuleştenii o vor disputa cu porţile închise fiind cea cu FC Vaslui, din Cupa României.

118 afișări
Imaginea articolului Comisa de Disciplină: Rapid, un meci fără spectatori

Comisa de Disciplină: Rapid, un meci fără spectatori (Imagine: Bogdan maran/Mediafax Foto)

Totodată, LPF a sancţionat clubul rapidist cu o penalitate de 2.000 de lei.

Aceeaşi sancţiune a primit-o şi Pandurii Târgu Jiu, în urma incidentelor de la meciul cu Steaua, din etapa a XXIV-a a Ligii I.

La meciul de duminică, suporterii Rapidului au afişat un banner injurios la adresa preşedintelui LPF, Dumitru Dragomir. În minutul 5, fanii giuleşteni au aruncat două torţe în teren şi mai multe petarde. Arbitrul Ovidiu Haţegan a întrerupt jocul pentru câteva momente pentru a fi îndepărtate torţele de pe gazon.

Rapid - FC Vaslui va avea loc, miercuri, de la ora 21.30, în manşa retur a semifinalelor Cupei României. Echipa lui Răzvan Lucescu s-a impus în tur, cu scorul de 1-0.

Pandurii va juca fără spectatori meciul cu FCM Târgu Mureş, din 14 aprilie, în etapa a XXVI-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici