Comisarul FRB Ion Breza a decedat înaintea unui meci din Liga I feminină

Comisarul FR Baschet Ion Breza a decedat, joi seară, în sala Rapid, înaintea partidei dintre Rapid Bucureşti şi Ştiinţa Bucureşti, din Liga I feminină, la care urma să asiste în calitate oficială.

126 afișări
Imaginea articolului Comisarul FRB Ion Breza a decedat înaintea unui meci din Liga I feminină

Comisarul FRB Ion Breza a decedat înaintea unui meci din Liga I feminină (Imagine: Octav Ganea/Publimedia)

Ion Breza avea 68 de ani şi din primele informaţii decesul a survenit din cauza unor probleme cardiace.

Joi seară, Ion Breza urma să asiste la meciul dintre Rapid Bucureşti şi Ştiinţa Bucureşti, în calitate de comisar FRB, dar înainte cu 20 de minute de startul partidei, programată la ora 20.00, i s-a făcut rău şi s-a prăbuşit.

Medicii chemaţi la faţa locului au făcut manevre de resuscitare, dar nu au mai putut decât să constate decesul.

"Federaţia Română de Baschet, prietenii şi apropiaţii sunt alături de familia îndoliată în aceste momente de grea suferinţă şi transmit sincere condoleanţe", se arată în comunicatul FR Baschet de vineri.

De-a lungul carierei de peste 50 de ani în baschet, Ion Breza a fost pe rând jucător, antrenor, manager, arbitru şi comisar FRB.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici