Comisia de Disciplină a FRF a anulat suspendările jucătorilor Dănuţ Coman şi Valentin Lazăr

Comisia de Disciplină a FRF a admis, vineri, cererile de revizuire înaintate de jucătorii Dănuţ Coman (Astra Giurgiu) şi Valentin Lazăr (Dinamo) anulând astfel suspendările de trei, respectiv două etape dictate la precedenta şedinţă, informează site-ul oficial al LPF.

52 afișări
Imaginea articolului Comisia de Disciplină a FRF a anulat suspendările jucătorilor Dănuţ Coman şi Valentin Lazăr

Valentin Lazăr (în dreapta; imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

Membrii comisiei au stabilit că jucătorii rămân doar cu penalităţile sportive după cum urmează: Dănuţ Coman - 7.500 de lei şi Valentin Lazăr - 6.800 de lei.

Portarul formaţiei Astra Giurgiu Dănuţ Coman şi mijlocaşul dinamovist Valentin Lazăr au fost sancţionaţi, miercuri, de Comisia de Disciplină a FRF cu suspendare pentru trei jocuri şi 7.500 de lei penalitate sportivă, respectiv două meciuri şi 6.800 de lei, în urma incidentelor de la finalul partidei de duminică.

La sfârşitul meciului Dinamo - Astra Giurgiu, scor 2-0, de duminică, au avut loc incidente între jucători pe culoarul de la vestiarele arenei din Şoseaua Ştefan cel Mare, fiind necesară intervenţia agenţilor de securitate.

Potrivit unor martori, portarul echipei Astra, Dănuţ Coman, care avusese în timpul partidei o altercaţie cu Valentin Lazăr, l-a lovit cu capul în faţă pe jucătorul dinamovist, moment în care au sărit la bătaie mai mulţi jucători, fiind nevoie de intervenţia agenţilor de securitate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici