Comisia de Disciplină a LPF a omologat meciul Pandurii - Oţelul cu scorul de 0-3

Comisia de Disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) a omologat, în cadrul şedinţei de miercuri, rezultatul de 0-3 în meciul Pandurii - Oţelul Galaţi, din etapa a XIX-a a Ligii I, a declarat, pentru MEDIAFAX, preşedintele comisiei, Ion Neagu.

26 afișări
Imaginea articolului Comisia de Disciplină a LPF a omologat meciul Pandurii - Oţelul cu scorul de 0-3

Comisia de Disciplină a LPF a omologat meciul Pandurii - Oţelul cu scorul de 0-3 (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Comisia a omologat, în cadrul şedinţei de astăzi, rezultatul de 0-3 la partida Pandurii - Oţelul Galaţi. Conform articolului 79, punctul 9, din Regulamentul Disciplinar, neprezentarea sau neprogramarea unui joc aduce pierderea cu 3-0 prin forfait. Oţelul a câştigat cu 3-0, iar clubul Pandurii are dreptul la recurs în termen de trei zile de la comunicare", a spus Ion Neagu, preşedintele Comisiei de Disciplină a LPF.

Liga Profesionistă de Fotbal nu a programat echipa Pandurii Târgu Jiu în partida cu Oţelul Galaţi, de pe teren propriu, din cadrul etapei a XIX-a a Ligii I, din cauza datoriei gorjenilor către FC Dinamo din transferul jucătorului Ilie Iordache.

Conducerea clubului Pandurii Târgu Jiu a anunţat, miercuri, pe site-ul oficial, că a ajuns la un acord cu clubul Dinamo, iar meciul cu echipa dinamovistă, din etapa a XX-a se va disputa conform programului stabilit de LPF.

În cazul în care nu s-ar fi stins litigiul în această săptămână, Pandurii nu ar fi fost programată nici la partida cu Dinamo (vineri, ora 20.30), de la Bucureşti, din etapa a XX-a a Ligii I. După două neprogramări, gorjenii ar fi fost retrogradaţi din primul eşalon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici