Comisia de Disciplină a LPF decide sancţiunile pentru jucătorii stelişti păzită de jandarmi

Un echipaj al Jandarmeriei se află la sediul LPF, la solicitarea conducerii ligii, pentru a evita producerea vreunui eventual incident în contextul în care Comisia de Disciplină analizează incidentele de la meciul Petrolul-Steaua.

131 afișări
Imaginea articolului Comisia de Disciplină a LPF decide sancţiunile pentru jucătorii stelişti păzită de jandarmi

Comisia de Disciplină a LPF decide sancţiunile pentru jucătorii stelişti păzită de jandarmi (Imagine: Bogdan Maran/Arhiva Mediafax Foto)

Membrii comisiei vor decide eventuale sancţiuni în cazul jucătorilor stelişti eliminaţi, Novak Martinovici pentru "comportare violentă - lovirea cu piciorul în mod repetat a unui spectator care iniţial l-a lovit pe jucătorul George Galamaz" şi Răzvan Stanca tot pentru "comportare violentă - lovirea cu piciorul a aceluiaşi spectactor când acesta era căzut la pământ".

Meciul Petrolul Ploieşti-Steaua, din etapa a XII-a a Ligii I, a fost suspendat duminică seară după mai multe incidente ce au avut loc în prima repriză.

Un suporter al echipei Petrolul Ploieşti a intrat pe teren, în minutul 41 al partidei cu Steaua, l-a lovit cu pumnul în faţă şi l-a scuipat pe fundaşul stelist George Galamaz. Mai mulţi jucători ai Stelei l-au lovit cu picioarele pe fanul care a pătruns pe teren, în încercarea de a-l imobiliza.

George Galamaz a fost diagnosticat luni dimineaţă cu o fractură de os zigomatic şi va avea nevoie de un repaus de cel puţin 45 de zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici