Comisia de Recurs a anulat sancţiunea clubului Petrolul şi permite accesul fanilor la peluze

Comisia de Recurs a FRF a desfiinţat hotărârea Comisiei de Disciplină din 22 octombrie prin care clubul Petrolul Ploieşti fusese sancţionat cu interzicerea accesului spectatorilor la peluzele stadionului propriu pentru şase jocuri, informează, vineri, site-ul oficial al LPF.

109 afișări
Imaginea articolului Comisia de Recurs a anulat sancţiunea clubului Petrolul şi permite accesul fanilor la peluze

Comisia de Recurs a anulat sancţiunea clubului Petrolul şi permite accesul fanilor la peluze (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

De asemenea, Comisia de Recurs a redus penalitatea sportivă primită de gruparea prahoveană de la 30.000 la 10.000 de lei.

"Comisia admite recursul. Desfiinţează hotărârea Comisiei de Disciplină din cadrul FRF. În temeiul art. 83.2, lit.d din Regulamentul Disciplinar sancţionează clubul FC Petrolul Ploieşti cu o penalitate sportivă de 10.000 lei. Definitivă şi executorie. Cu recurs la TAS în 21 de zile de la comunicare", se menţionează în soluţia Comisiei de Recurs publicată pe site-ul citat.

Clubul Petrolul Ploieşti a fost sancţionat, la 22 octombrie, de Comisia de Disciplină a FRF, cu interzicerea accesului spectatorilor la peluzele stadionului propriu pentru şase jocuri şi cu 30.000 de lei penalitate sportivă pentru incidentele provocate de suporteri la meciul cu Ceahlăul Piatra Neamţ din cadrul etapei a XI-a a Ligii I.

Din suspendarea primită iniţial, formaţia Petrolul a ispăşit doar o etapă, disputând fără spectatori la peluze meciul de pe teren propriu cu Oţelul Galaţi din cadrul etapei a XIII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici