Comisia de Recurs a anulat suspendarea de 16 jocuri primită de Gabriel Mureşan

Comisia de Recurs a FRF a anulat, luni, sancţiunea de 16 jocuri dictată de Comisia de Disciplină jucătorului formaţiei ASA Târgu Mureş, Gabriel Mureşan, după meciul cu Steaua, informează site-ul oficial al LPF.

159 afișări
Imaginea articolului Comisia de Recurs a anulat suspendarea de 16 jocuri primită de Gabriel Mureşan

Gabriel Mureşan (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

"Cu opinie majoritară: Admite recursul. Desfiinţează Hotărârea CD. Nr. 174/05.11.2014. Respinge plângerea formulată de FC Steaua Bucureşti SA ca inadmisibilă. Înlătură sancţiunile aplicate jucătorului Mureşan Gabriel", se arată pe site-ul LPF.

În schimb, Comisia de Recurs a păstrat cele şase etape de suspendare dictate în cazul mijlocaşului Ousmane N'Doye (ASA Târgu Mureş), sancţionat tot după meciul cu Steaua. "Cu opinie majoritară: Respinge recursul ca nefondat", a adăugat sursa citată.

La 5 noiembrie, Comisia de Disciplină a FRF l-a suspendat 16 partide pe mijlocaşul echipei ASA Târgu Mureş, Gabriel Mureşan, şi şase meciuri pe colegul său Ousmane N'Doye, după ce aceştia i-au accidentat pe Raul Rusescu, respectiv Claudiu Keşeru, la meciul cu Steaua, din etapa a XII-a a Ligii I.

De asemenea, Gabriel Mureşan a primit o penalitate sportivă de 25.000 de lei, în timp ce N'Doye a fost sancţionat cu 5.000 de lei.

Deciziile au fost luate după ce Comisia de Discplină a FRF a analizat aceste cazuri în urma unui memoriu depus de Steaua.

Claudiu Keşeru a fost lovit la cap cu piciorul de Ousmane N'Doye, în urma unui duel la minge la mijlocul terenului, atacantul fiind schimbat în minutul 22 cu Raul Rusescu. N'Doye nu a fost sancţionat în timpul jocului de arbitrul Istvan Kovacs.

La rândul său, Raul Rusescu, care l-a înlocuit pe Keşeru, a fost lovit cu cotul în figură de Gabriel Mureşan în minutul 29 al partidei, arbitrul Istvan Kovacs dictând doar cartonaş galben. La acestă fază, Mureşan a primit doar un cartonaş galben.

Rusescu va fi indisponibil timp de mai multe săptămâni, după ce a fost nevoit să suporte o intervenţie chirurgicală la ochiul drept.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici