Comisia de Recurs a FRF a acceptat memoriul Oţelului şi l-a respins pe cel al Stelei

Comisia de Recurs a Federaţiei Române de Fotbal a decis, în şedinţa de vineri, să admită apelul înaintat de clubul Oţelul Galaţi şi să-l respingă pe cel al Stelei, după ce Comisia de Disciplină hotărâse suspendarea terenurilor celor două formaţii pentru incidentele de la Supercupa României.

157 afișări
Imaginea articolului Comisia de Recurs a FRF a acceptat memoriul Oţelului şi l-a respins pe cel al Stelei

Comisia de Recurs a FRF a acceptat memoriul Oţelului şi l-a respins pe cel al Stelei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Astfel, Oţelul Galaţi va putea disputa cu spectatori partida de pe teren propriu împotriva formaţiei Concordia Chiajna, contând pentru etapa a II-a a Ligii I. Comisia de Recurs a decis şi reducerea amenzii dictate de Comisia de Disciplină a FRF de la 20.000 la 10.000 de lei, informează site-ul oficial al FRF.

Steaua nu va putea organiza următorul meci pe teren propriu, contând pentru etapa a III-a, împotriva echipei Universitatea Cluj. De asemenea, amenda dictată împotriva clubului bucureştean a fost menţinută (20.000 de lei).

Steaua va disputa meciul cu CS Mioveni, contând pentru etapa a II-a a Ligii I, pe Stadionul Farul din Constanţa, deoarece are terenul suspendat după incidentele de la finala Cupei României.

Campioana Oţelul Galaţi a câştigat Supercupa României, pentru prima oară în istorie, după ce a învins, în 17 iulie, la Piatra Neamţ, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Steaua, deţinătoarea Cupei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici