Comisia de Recurs a LPF a respins apelul în cazul Paszkany - Porumboiu

Comisia de Recurs din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) a respins, joi, apelul împotriva deciziei din 23 martie a Comisiei de Disciplină, în cazul injuriilor adresate reciproc în mass-media de patronul clubului CFR Cluj, Arpad Paszkany, şi finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu.

122 afișări
Imaginea articolului Comisia de Recurs a LPF a respins apelul în cazul Paszkany - Porumboiu

Arpad Paszkany (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

"Paszkany Arpad, FC CFR 1907 Cluj vs. Porumboiu Adrian (FC Vaslui) - Admite excepţia inadmisibilităţii. Respinge recursul ca inadmisibil", se arată pe site-ul oficial al LPF.

Finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, şi patronul clubului CFR Cluj, Arpad Paszkany, au fost sancţionaţi de Comisia de Disciplină a LPF, în data de 23 martie, cu câte 10.000 de lei penalitate financiară pentru injuriile pe care şi le-au adresat reciproc în mass-media.

Conflictul dintre cei doi finanţatori a început în toamna anului trecut când Adrian Porumboiu a afirmat că partida Oţelul Galaţi - CFR Cluj (scor 0-4), disputată la 9 septembrie, în cadrul etapei a VI-a a Ligii I, a fost blat. De atunci, Porumboiu şi Paszkany şi-au adresat reciproc în mai multe rânduri injurii în cadrul unor emisiuni televizate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici