Comisia de Recurs a menţinut penalitatea de 33.750 de lei primită de FC Rapid

Comisia de Recurs a FRF a respins memoriul FC Rapid, menţinând sancţiunea cu 33.750 de lei penalitate sportivă acordată de Comsia de Disciplină grupării giuleştene, în urma incidentelor provocate de suporteri la meciul de pe teren propriu cu FC Viitorul din etapa a XIX-a a Ligii I.

64 afișări
Imaginea articolului Comisia de Recurs a menţinut penalitatea de 33.750 de lei primită de FC Rapid

Comisia de Recurs a menţinut penalitatea de 33.750 de lei primită de FC Rapid (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Comisia respinge recursul ca nefondat", se menţionează în soluţia Comisiei de Recurs, publicată, vineri, pe site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal.

La 4 martie, gruparea FC Rapid fusese sancţionată de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal cu 33.750 de lei penalitate sportivă, în urma incidentelor provocate de proprii suporteri prin introducerea şi aruncarea de materiale pirotehnice în incinta arenei la meciul cu FC Viitorul.

Nemulţumită de sancţiune, conducerea clubului giuleştean atacase decizia Comisiei de Disciplină la Comisia de Recurs a FRF.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici