Comisia de Recurs a respins memoriul lui Adrian Mititelu

Comisia de Recurs din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal a respins ca neîntemeiat memoriul depus de finanţatorul clubului Universitatea Craiova, Adrian Mititelul, împotriva sancţiunii dictate de Comisia de Disciplină în 16 februarie, informează, vineri, site-ul oficial al LPF.

13 afișări
Imaginea articolului Comisia de Recurs a respins memoriul lui Adrian Mititelu

Comisia de Recurs a respins memoriul lui Adrian Mititelu (Imagine: Remus Badea/Mediafax Foto)

Mititelu a fost sancţionat cu şase luni de suspendare şi 150.000 de lei penalitate financiară de către Comisia de Disciplină. Preşedintele Dumitru Dragomir depusese un memoriu împotriva finanţatorului clubului Universitatea Craiova pentru declaraţiile făcute de acesta la adresa conducerii Ligii Profesioniste de Fotbal.

Adrian Mititelu l-a acuzat pe Dragomir că se antepronunţă în cazul plecării jucătorilor Valerică Găman şi Ştefan Bărboianu din cantonamentul formaţiei oltene şi ca membrii comisiilor LPF nu sunt independenti.

"Vă antepronunţaţi într-o problemă delicată, ştim cu toţii că oamenii din Comisii sunt aleşi pe criterii nu tocmai curate. Pe nepotisme, pe relaţii... La Ligă este o întreagă cârdăşie, de la A la Z. Vă includ aici şi pe dumneavoastră, nu vreau să spun de ce, am alte probleme acum", a afirmat Mititelu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici