Comitetul Executiv al FRF a decis punerea în aplicare a deciziei TAS în cazul Universităţii Craiova

Comitetul Executiv al FRF a decis, în cadrul şedinţei de luni, punerea în aplicare a deciziei Tribunalului de Arbitraj Sportiv de Lausanne, în cazul Universităţii Craiova, grupare căreia i se interzice dreptul de a legitima jucători în următoarele două perioade de transfer.

3 afișări
Imaginea articolului Comitetul Executiv al FRF a decis punerea în aplicare a deciziei TAS în cazul Universităţii Craiova

Comitetul Executiv al FRF a decis punerea în aplicare a deciziei TAS în cazul Universităţii Craiova

"Se pune în executare hotărârea arbitrală pronunţată de TAS în cazul litigiilor dintre FC Universitatea Craiova şi jucătorii Marco Honorio da Silva şi Eduardo Magri. Se interzice clubului menţionat dreptul de a legitima sau transfera noi jucători pentru următoarele două perioade de transfer. Obligaţia urmează a fi dusă la îndeplinire începând cu data comunicării hotărârii TAS, sancţiunea operând în consecinţă din data de 19.12.2007. În situaţia în care interdicţia prevazută mai sus nu va fi respectată pe toată durata ei, urmează a se aplica sancţiunile prevăzute în procedura de executare a hotărârilor TAS adoptată de Comitetul Executiv al FRF", se arată pe site-ul oficial al FRF.

Sancţiunea dictată de TAS, prin care se menţine o decizie a FIFA din luna noiembrie, vine după ce jucătorii brazilieni Alesander Negri, Marcos Honorio Marquinhos şi Eduardo Roberto Magri au reclamat clubul Universitatea Craiova pentru că nu le-a achitat salariile, suma datorată fiind estimată la 170.000 de euro. Portarul Negri, mijlocaşul Marquinhos şi atacantul Magri au venit la Universitatea Craiova la mijlocul sezonului 2004-2005 şi au rămas doar pentru două luni, fiind daţi afară de fostul patron Dinel Staicu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici