Comunicat FRF: Finala Cupei şi meciurile din competiţiile organizate de FRF au fost amânate

Comitetul de Urgenţă al Federaţiei Române de Fotbal a decis amânarea finalei Cupei României, care trebuia să se dispute între echipele Dinamo şi CFR Cluj dar şi a tuturor meciurilor ce urmau să se dispute în cadrul tuturor competiţiilor organizate de FRF.

1028 afișări
Imaginea articolului Comunicat FRF: Finala Cupei şi meciurile din competiţiile organizate de FRF au fost amânate

Comunicat FRF: Finala Cupei şi meciurile din competiţiile organizate de FRF au fost amânate (Imagine: Silviu Matei/ Arhiva Mediafax Foto)

Ca urmare a tragediei din timpul desfăşurării jocului Dinamo 1948 SA Bucureşti – FC Viitorul, în urma căreia fotbalistul Patrick Ekeng s-a stins din viaţă, toate jocurile din cadrul competiţiilor organizate de Federaţia Română de Fotbal (Liga a 2-a, Liga a 3-a, Liga Elitelor, Campionatele Naţionale de Juniori, partide de fotbal în sală şi fotbal feminin) în perioada 07 – 09 mai 2016 se amână.

Din aceleaşi motive, Finala Cupei României programată iniţial pentru data de 10 mai 2016 se amână şi urmează a se desfăşura la data de 17 mai 2016.

Cheltuielile de deplasare (transport, cazare, masa) efectuate de echipele ce urmau să dispute în această etapă partide în deplasare vor fi decontate de Federaţia Română de Fotbal în baza facturilor emise până la data actualei decizii a Comitetului de urgenţă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici