Conceicao: Consider că înfrângerea de azi nu este justă

Antrenorul echipei CFR Cluj, Antonio Conceicao, a declarat, duminică seară, că înfrângerea cu scorul de 1-0 din meciul cu Dinamo, nu este justă având în vedere numărul ocaziilor avute de formaţia sa.

13 afișări
Imaginea articolului Conceicao: Consider că înfrângerea de azi nu este justă

Conceicao: Consider că înfrângerea de azi nu este justă (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Consider că nu este justă înfrângerea de azi, mai ales că în repriza a doua am avut mai multe ocazii. Însă fotbalul se joacă pe goluri, iar Dinamo a reuşit să înscrie, din păcate. Am ţinut cont şi de oboseala fizică a mai multor jucători care au evoluat la Sarajevo şi am folosit câţiva fotbalişti care un au jucat prea mult şi nu a ieşit bine pentru noi. Nu cred că am fost mai relaxaţi, având în vedere situaţia de la Dinamo, însă am avut probleme în prima parte, când am făcut foarte multe erori şi am greşit mai multe pase simple. Asta e, calitatea jocului a fost mai slabă. În repriza a doua am ţinut de minge, ne-am creat multe ocazii, însă tot am pierdut. Dinamo nu ne-a surprins cu nimic, nu am ţinut cont de problemele lor. Am venit cu gândul de a câştiga, însă meciul a fost decis de execuţia de excepţie a lui Niculae", a spus Conceicao.

Dinamo Bucureşti a reuşit prima victorie pe teren propriu în actuala ediţie a Ligii I, după ce s-a impus, duminică seară, cu scorul de 1-0 (0-0), în faţa formaţiei CFR Cluj, în etapa a patra a competiţiei interne.

Unicul gol al partidei a fost înscris de Marius Niculae, în minutul 79.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici