Conceicao: Scorul de 1-1 este o pedeapsă meritată pentru jucători după prima parte a meciului

Tehnicianul Antonio Conceicao a declarat că rezultatul de egalitate obţinut de CFR Cluj, pe teren propriu, scor 1-1, cu Pandurii Târgu Jiu, a fost cauza în principal de evoluţia slabă a elevilor săi în prima parte a jocului de sâmbătă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2 afișări

"În primele 45 de minute nu am intrat bine în meci, puteam de la pauză să pierdem deja acest joc. În repriza a doua am jucat mai bine, am avut chiar şi ocazia să câştigăm. Scorul de 1-1 este o pedeapsă meritată pentru jucători după evoluţia lor din prima parte a meciului. Sunt două puncte pierdute, noi am vrut să câştigăm acest meci dar echipa Pandurii s-a apărat foarte bine. Am mai păţit să pierdem puncte acasă din cauza unei atitudini pasive în prima repriză", a precizat antrenorul portughez, în conferinţa de presă de la finalul meciului.

Conceicao a explicat care a fost motivul pentru care l-a schimbat pe mijlocaşul Bogdan Mara, încă din prima repriză a meciului: "Mara nu era într-o condiţie fizică optimă pentru a juca, dar ar fi meritat să joace titular după meciurilor făcute. Merită să fie convocat la echipa naţională a României după munca depusă, pentru meciul naţionalei va fi sută la sută pregătit".

Mara a suferit o leziune în meciul pe care formaţia ardeleană l-a disputat, în runda trecută, cu FC Argeş (2-0), şi a lipsit la mai multe antrenamente avute de CFR Cluj în această săptămână.

Fundaşul Tony da Silva a recunoscut că echipa clujeană nu a făcut un joc prea reuşit în disputa cu Pandurii, dar a precizat că s-a văzut şi că formaţia antrenată de Cârţu este una destul de bună. "În prima repriză nu am avut atitudine. Am greşit mult azi, trebuie să ne concetrăm mai bine. Totuşi, cred că jucătorii de la Pandurii au tras prea mult de timp. Cârţu este o personalitate pentru fotbalul românesc, toată lumea ştie că el strigă tot timpul. Trebuie să recunoaştem însă că echipa lui joacă bine. S-a simţit un aer de vacanţă în jocul nostru de astăzi. Ştiu că i-am dezamăgit pe suporteri, dar facem apel la ei să fie cât mai mulţi la finala Cupei României", a precizat jucătorul echipei clujene.

Legat de disputa pentru titlul din acest sezon al Ligii I, Tony consideră că Unirea Urziceni va deveni campioană dacă va câştiga derbiul de duminică, din deplasare, cu FC Timişoara: "Cred că dacă mâine (n.r. - duminică) Unirea Urziceni câştiga atunci ea va fi campioană. Va avea însă un meci greu cu FC Timişoara".

Formaţia CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 1-1, partida disputată, sâmbătă, pe teren propriu, în faţa echipei Pandurii Târgu Jiu, în etapa a XXXIII-a a Ligii I. Golul gazdelor a fost marcat de Ysouff Kone '40, în timp ce reuşita formaţiei gorjene a fost semnată de Martinovici '32.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici