Conceicao: Victoria echipei CFR Cluj a fost meritată

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Antonio Conceicao, a declarat, la finalul partidei câştigate, scor 2-1, cu FK Sarajevo, ce adus la accesul grupării aredelene în grupele Ligii Europa, că ştia că nu va fi un joc uşor cu formaţia bosniacă, dar succesul elevilor săi este unul meritat.

12 afișări
Imaginea articolului Conceicao: Victoria echipei CFR Cluj a fost meritată

Conceicao: Am ştiu că nu va fi un meci uşor, dar cred că victoria echipei CFR Cluj a fost meritată (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Am spus că nu va fi foarte uşor, ştiam că adversarii sunt foarte puternici din punct de vedere fizic. Zvonurile din presă au influenţat jucătorii. În prima parte am jucat foarte slab, nu i-am suprins pe adversari. În a doua repriză însă am jucat mai bine şi am marcat. Totuşi nu asta este echipa pe care vreau să o văd. Cred că victoria CFR-ului este una bine meritată", a preiczat Conceicao, citat de corespondentul MEDIAFAX.

Tehnicianul lusitan consideră că până acum în acest sezon echipa şi-a atins obiectivele fixate, câştigare Supercupei României şi calificarea în grupele Liigi Europa, dar echipa sa mai are încă două ţeluri, câştigare Cupei şi a campionatului.

"În concluzie am câştigat deja două trofeee, Cupa şi Supercupa României, suntem pe un drum bun. Au fost multe meciuri în care nu am jucat la un nivel optim tot meciul, dar de fiecare dată am făcut 45 de minute foarte bune. În acest sezon avem două obiective îndeplinite, Supercupa şi calificarea în grupele Ligii Europa, şi mai avem încă două, Cupa şi campionatul", a adăugat Conceicao.

Echipa CFR Cluj s-a calificat, joi, în grupele Ligii Europa, după ce a învins, cu scorul de 2-1 (1-0), formaţia bosniacă FK Sarajevo, în manşa secundă a play-off-ului competiţiei. În tur, scorul a fost egal, 1-1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici