Concordia Chiajna - Sportul Studenţesc, scor 1-2, în Liga I

Echipa Sportul Studenţesc a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-1), formaţia Concordia Chiajna, aflată la debutul pe prima scenă, într-un meci din prima etapă a Ligii I.

214 afișări
Imaginea articolului Concordia Chiajna - Sportul Studenţesc, scor 1-2, în Liga I

Concordia Chiajna - Sportul Studenţesc, scor 1-2, în Liga I (Imagine: Shutterstock/Publimedia)

Golurile învingătorilor au fost marcate de Irimia '1 şi Ghinga '83, în timp ce pentru gazde a înscris Sorin Pană, în minutul 3.

0-1: Maxim a centrat din partea stângă şi Irimia a înscris în secunda 12 cu o lovitură puternică de cap de la 11 metri.

1-1: Sorin Pană a transformat cu măiestrie o lovitură liberă de la 16 metri.

1-2: Bâlbâială în careul gazdelor la un corner de pe partea stângă, mingea a ajuns la Ghinga şi acesta a înscris cu un şut de la şase metri.

Din minutul 42, gazdele au jucat cu un om mai puţin, după ce Dumitrescu a fost eliminat pentru un fault asupra lui Bălan în momentul în care jocul era oprit.

Concordia Chiajna: Niţă - Dumitrescu, Mamele, A. Stoica, P. Marin (Bozga '63) - A. Popa, Silviu Pană, Sorin Pană, I. Iordache - Stere (Vitinha '46), Bălţoi (Mihalcea '82). Antrenor: Laurenţiu Diniţă.

Sportul Studenţesc: Ormenişan - Beţa (L. Dobre '76), Patriche, D. Lung, Maxim - Ghinga (Farmache '89), Lungu (Cheţan '46) - T. Bălan, Irimia, Ferfelea - Curelea. Antrenor: Gheorghe Mulţescu.

Cartonaşe galbene: Silviu Pană '12, A. Popa '56, I. Iordache '85, A. Stoica '90+2 / Maxim '2, Irimia '6, Curelea '31, Beţa '36, Ferfelea '60, Ghinga '61, Patriche '86, T. Bălan '89, L. Dobre '90+2.

Cartonaş roşu: Dumitrescu '42.

Meciul a fost arbitrat de Marius Avram, ajutat de asistenţii Micloş Nagy şi Sebastian Gheorghe, arbitru de rezervă fiind desemnat Florin Miron.

Observatorii întâlnirii au fost George Ionescu şi Pavel Peniu.

La meciul de la Chiajna au asitat aproximativ 3.500 de spectatori.

Fundaşul Concordiei Chiajna, Petre Marin, a jucat meciul 454 în Liga I, egalându-l pe Cornel Dinu pe treapta a şasea a acestei ierarhii. Jucătorul cu cele mai multe meciuri în prima ligă este fostul fundaş al Universităţii Craiova, Costică Ştefănescu, cu 490 de jocuri.

Începând cu acest sezon, Eugen Trică va ocupa funcţia de team manager la Concordia Chiajna. Fostul mijlocaş s-a aflat pe bancă la meciul cu Sportul Studenţesc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici