Concordia Chiajna - Voinţa Sibiu, scor 2-0, în Liga I

Formaţia Concordia Chiajna a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa Voinţa Sibiu, în primul meci din etapa a XXVIII-a a Ligii I.

217 afișări
Imaginea articolului Concordia Chiajna - Voinţa Sibiu, scor 2-0, în Liga I

Concordia Chiajna - Voinţa Sibiu, scor 2-0, în Liga I (Imagine: Shutterstock)

Golurile au fost marcate de Dinu '38 şi Iordache '74.

1-0: Dinu înscrie cu un şut din aproximativ patru metri, după o pasă de la Popa;

2-0: Centralul Adrian Cojocaru acordă un penalti pentru gazde în urma unui henţ în careu al lui Tânc, care este şi eliminat. Lovitura de la 11 metri este executată de Rocha, portarul Miron respinge, dar până la urmă mingea ajunge la Iordache, care o trimite în plasă.

Concordia Chiajna: Niţă - Krumov, Mamele, Bratu, Guilherme - Popa, Filip, Iancu, Iordache (Munteanu '79) - Dinu (Pană '71), Rocha (Iacob '77). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Voinţa Sibiu: Miron - Tânc, Apostol, Grigore - Maghici (Bunea '46), Beza, Dâlbea, Postolache (Lukanovici '64) - Tătar, Zăgrean, Cigan (Antohi '82). Antrenor: Alexandru Pelici

Cartonaşe galbene: Popa 42, Bratu '83, Filip '90+3 / Tânc '2, '73, Dâlbea '29, Grigore '67

Cartonaş roşu: Tânc '73

Meciul a fost arbitrat de o brigadă condusă la centru de Adrian Cojocaru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici