Condescu: Am strâns şase semnături necesare pentru a convoca Adunarea Generală a LPF

Preşedintele clubului Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, a declarat că are acordul a şase grupări pentru convocarea unei Adunări Generale Extraordinare a Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), care ar urma să aibă loc marţi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

9 afișări

"Mergem mai departe cu demersurile noastre, am strâns şase semnături necesare pentru a convoca Adunarea Generală a LPF. În şedinţa care va avea loc marţi vom propune dizolvarea Ligii Profesioniste de Fotbal pentru că acolo Comisiile Ligii sunt dependente şi trebuie desfiinţate", a spus Condescu.

Preşedintele executiv Eugen Pârvulescu, care s-a ocupat de aceste demersuri, a făcut publice numele a patru cluburi care au aderat la propunerea grupării Pandurii: "Pandurii doreşte să convoace o Adunare Generală Extraordinară a LPF pentru marţi şi deja a strâns o serie de cluburi care au semnat pentru convocarea acesteia. E nevoie de doar şase cluburi care să solicite convocarea şi alături de noi se mai află Steaua, Victoria Brăneşti, Unirea Urziceni şi Universitatea Craiova. Am depus deja la Liga Profesionistă o adresă prin care cerem convocarea Adunării Generale Extraordinare a LPF pentru a analiza activitatea Comisiilor de la Ligă".

Liga Profesionistă de Fotbal nu a programat echipa Pandurii Târgu Jiu în partida cu Oţelul Galaţi de pe teren propriu, din cadrul etapei a XIX-a a Ligii I, din cauza unei datorii către FC Dinamo din transferul jucătorului Ilie Iordache. Gălăţenii au câştigat acest meci la masa verde.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici