Condescu: Ar însemna că sunt dezaxat eu, dacă-l aduc înapoi pe Neagoe

Preşedintele clubului Pandurii, Marin Condescu, a declarat, joi, că nu se pune problema înlocuirii antrenorului Sorin Cârţu cu Eugen Neagoe, care s-a despărţit de gruparea FC Drobeta.

10 afișări
Imaginea articolului Condescu: Ar însemna că sunt dezaxat eu, dacă-l aduc înapoi pe Neagoe

Condescu: Ar însemna că sunt dezaxat eu, dacă-l aduc înapoi pe Neagoe

"Nu am avut nicio discuţie cu nimeni în acest sens şi nu ne dorim un alt antrenor. În niciun caz pe Eugen Neagoe. Antrenorul nostru este Sorin Cârţu şi vom merge cu el mai departe pe toată perioada pe care am semnat, am mai spus asta, indiferent în ce eşalon am fi. Indiferent de poziţia din clasament continuăm cu Sorin Cârţu. Este cert sută la sută că nu va veni Eugen Neagoe. Ar însemna că sunt dezaxat eu dacă-l mai aduc înapoi pe Neagoe. Nu am nimic cu el, să nu fiu înţeles greşit, dar de ce l-am aduce?", a spus Marin Condescu.

Preşedintele a adăugat că nu înţelege nemulţumirea unor jucători în ceea ce-l priveşte pe Sorin Cârţu.

"Ce teroare e asupra jucătorilor acum? Când am câştigat 16 puncte în tur de ce nu a fost teroare? Sunt unii care vor să-şi dea cu părerea şi lansează astfel de zvonuri false. Este o minciună faptul că sunt prevederi contractuale în contractul lui Cârţu referitoare la numărul de înfrângeri sau la vreo sumă de bani. Nu este nicio prevedere şi nicio sumă de bani. Şi nu mi-a solicitat niciun jucător până acum să-l schimb pe Sorin Cârţu sau să-l aduc la Pandurii pe Eugen Neagoe”, a mai spus Marin Condescu.

În urmă cu câteva zile, preşedintele Condescu afirmase că doreşte să respecte contractul pe trei ani cu Sorin Cârţu şi că se vor găsi soluţii de redresare a echipei: "Am cu Sorin Cîrţu un contract pe termen lung pe care vreau să-l respect. Nu contează cum sau în ce eşalon jucăm. Nu sunt probleme din punctul meu de vedere şi lucrurile sunt foarte clare la Pandurii. Vom găsi împreună soluţii de redresare a echipei iar dacă există jucători care nu-l vor îi vom lăsa pe ei să plece".

Fostul tehnician al formaţiei Pandurii, Eugen Neagoe, a declarat, joi, că şi-a reziliat contractul cu gruparea Drobeta Turnu Severin, din Liga a II-a, Seria a II-a.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici