Condescu: Iordache se va antrena cu Pandurii în Antalya

Preşedintele clubului Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, a declarat, vineri, că mijlocaşul Ilie Iordache, care refuză să evolueze la Dinamo, se va pregăti alături de lotul condus de Sorin Cârţu în turneul din Antalya, dar îşi va plăti biletul de avion.

13 afișări
Imaginea articolului Condescu: Iordache se va antrena cu Pandurii în Antalya

Condescu: Iordache se va antrena cu Pandurii în Antalya

"Ilie Iordache a spus că memoriul pe care l-a depus la federaţie nu a fost făcut pentru a deveni jucător liber. Problema este că el nu vrea să meargă la Dinamo sub nici o formă şi ne-a rugat să-l primim să se pregătească tot cu noi. Iordache îşi cumpără bilet de avion şi va merge deocamdată să se pregătească cu Pandurii în Antalya", a explicat Condescu.

Joi, mai mulţi jucători din lotul formaţiei din Târgu Jiu au insistat ca oficialii clubului să nu-l lase pe Iordache să plece, căpitanul Florin Stângă având o discuţie cu Marin Condescu în acest sens. "Ilie este un jucător bun, chiar dacă acum e supărat cu conducerea, nu ar trebui să renunţe la el pentru că poate face cât alţi şapte din lot şi s-a văzut că la unele meciuri a făcut diferenţa de unul singur" a explicat Stângă, care doreşte ca Iordache să rămână la echipă.

Un alt jucător care a insistat pentru păstrarea în lot a lui Iordache este Alexandru Piţurcă, cel mai bun prieten al mijlocaşului din lot echipei Pandurii.

Clubul Pandurii Târgu Jiu a ajuns, marţi, la o înţelegere cu FC Dinamo pentru ca mijlocaşul Ilie Iordache să revină la clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare. Pandurii Târgu Jiu a fost de acord să achite clubului bucureştean suma de 100.000 de euro pentru perioada în care Ilie Iordache a evoluat la gruparea gorjeană. Iordache fusese transferat definitiv de Pandurii în vară, dar gruparea gorjeană nu a achitat până acum către gruparea alb-roşie suma stipulată în contract.

Citeşte şi:

Ilie Iordache revine la Dinamo

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici