Condescu: Jucătorii au avut primă de 2.000 de euro pentru meciul cu Rapid

Preşedintele clubului Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, a declarat, duminică, după victoria din meciul cu Rapid, scor 2-0, că jucătorii gorjeni au avut o primă de 2.000 de euro pentru meciul cu echipa giuleşteană.

13 afișări
Imaginea articolului Condescu: Jucătorii au avut primă de 2.000 de euro pentru meciul cu Rapid

Condescu: Jucătorii au avut primă de 2.000 de euro pentru meciul cu Rapid (Imagine: Mediafax Foto)

"Cu Rapid şi cu echipele care au terminat sezonul trecut în faţa noastră în clasament au prime speciale de 2.000 de euro. Salariile şi primele au fost deblocate acum că au ajuns pe un loc care nu mai pune probleme", a spus Condescu.

Oficialul gorjean consideră că victoria formaţiei sale a fost fără dubii: "Este clar că echipa a jucat bine de această dată. Am reuşit să câştigăm fără niciun fel de dubiu. Sorin Cârţu are un merit foarte mare, el a adus aceste puncte, iar echipa a ştiut cum să joace şi să câştige. Am profitat de această stare a Rapidului şi e bine că am reuşit să câştigăm. Nu cred că suntem naşii celor de la Rapid, dar este bine că am câştigat şi sper să prindem un meci bun şi cu Steaua în primăvară şi să-i batem şi pe ei aici".

Condescu a comentat şi eliminarea rapidistului Pierre Boya, lăsând să se înţeleagă că decizia arbitrului Victor Berbecaru nu a fost cea corectă: "Eu cred că greşelile de arbitraj se compensează pe un campionat întreg. Ce este în plus cu ce este în minus, dar asta dacă sunt greşeli omeneşti. La acest meci nu cred că au fost suspiciuni nici din partea Rapidului şi nici din partea noastră, mai ales că s-a jucat pe un teren atât de greu şi misiunea arbitrilor a fost dificilă".

Echipa Pandurii Târgu Jiu a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), formaţia Rapid Bucureşti, într-un meci din etapa a X-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici