Condescu: Neagoe nu va fi demis nici dacă pierdem următoarele două meciuri

Preşedintele clubului Pandurii, Marin Condescu, a declarat, miercuri, că antrenorul Eugen Neagoe nu va fi demis nici dacă echipa va mai pierde încă două jocuri în campionat, formaţia din Târgu Jiu înregistrând deja cinci eşecuri consecutive în ultimele etape.

4 afișări
Imaginea articolului Condescu: Neagoe nu va fi demis nici dacă pierdem următoarele două meciuri

Condescu: Neagoe nu va fi demis nici dacă pierdem următoarele două meciuri

"Nu vom lua nicio măsură dacă Pandurii va înregistra al şaptelea eşec, nici în ceea ce-i priveşte pe jucători, nici în ceea ce-l priveşte pe antrenor, pentru că la Pandurii Târgu Jiu se formează o echipă şi trebuie să avem grijă de ea. Va fi o echipă de viitor şi nu aşteptăm rezultate imediate. Noi nu avem ca obiectiv să câştigăm campionatul României în sezonul actual pentru că echipa care se formează acum este una de perspectivă", a spus Condescu.

Preşedintele Marin Condescu a precizat că nu este vorba de tolerarea antrenorului, reconfirmat cu această ocazie, chiar dacă predecesorii săi aveau clauze de demitere la patru înfrângeri consecutive. "Neagoe a rămas printre ultimii antrenori din Liga I neschimbaţi de mai mult timp, ca şi Ionuţ Popa sau Grigoraş. Nu se pune problema de a avea sau nu răbdare cu Eugen Neagoe acum, pentru că el este un profesionist. Dacă eu sau el am simţi că nu avem nicio perspectivă, între noi nu ar mai exista nimic, dar deocamdată echipa joacă şi avem perspective frumoase împreună. Nici el nu ar accepta o postură de tolerat şi nici eu nu aş reuşi să-i conving pe toţi ceilalţi acţionari că ar mai trebui să-l păstrăm. Echipa Pandurii este o echipă cu 20.000 de acţionari, nu e ca la alte echipe unde sunt acţionari care pot să decidă singuri. La noi lucrurile sunt din această perspectivă mai complicate. Eugen Neagoe nu este tolerat la Târgu Jiu, ci este locul lui aici pentru că a muncit şi are rezultate", a mai precizat preşedintele grupării din Târgu Jiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici